Betaalbaar én goed webdesign, het kan!

Of je nou start met een bedrijf als zzp-er of je bent een multinational die een professionalisering wil aanbrengen in zijn website, wij vinden dat iedereen dezelfde aandacht verdient. Voor beide partijen, en alles wat er tussenin zit, is een webdesign meestal een leadgenerator. Er wordt wel eens gesproken over een digitaal visitekaartje, er zijn echter maar weinig bedrijven voor wie dat op gaat. Een website is een weerspiegeling van de ondernemer, het product of dienst, de klant en draagt bij aan het imago.

webshop webdesign webdevelopment

Je bent wat je doet

Als je een prijsvechter bent zul je dit moeten uitstralen, zet je in op luxe of kwaliteit, de look and feel van de webdesign moet dit weergeven. Een webdesign met een luxe uitstraling is echter geen euro duurder dan de website van een prijsvechter. Het is niet de uitstraling die een prijs bepaald, dat is de functionaliteit en inhoud. Een webdesign, gericht op B2B, met luxe verpakkingsmaterialen, heeft een chique uitstraling nodig. De informatie die gegeven wordt is gebaseerd op de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden en hoe de klant van jouw klant dit zal ervaren. Daarnaast het bestelgemak voor jou en jouw klant, met eventueel een loyaliteitsmodule. De prijsvechter, bijvoorbeeld een groothandel in euroshop artikelen, heeft een snel en makkelijk systeem nodig. De uitstraling moet basic zijn en alles draait om kostenbesparing. Zowel in bestelprocedures als in assortiment.

Waarom een responsive webdesign?

Waarom is het zo belangrijk dat je webdesign responsive is? Het is tegenwoordig niet meer zo dat websites worden bekeken op enkel een computer of laptop. Sinds de lancering van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones is de wereld hierdoor veroverd. De behoefte om overal en altijd online te kunnen zijn is ontzettend gegroeid en groeit nog steeds. 25% van het totale internetverkeer komt via een mobiel apparaat. Hierdoor is de situatie veranderd, mensen bekijken webdesign op honderden verschillende manieren en apparaten. Zo bekijken we webdesign met een andere context en andere behoeften. Dat is dus ook de reden waarom websites nu op verschillende manieren worden gebouwd, voor verschillende schermformaten en om dus te kunnen voldoen aan bepaalde behoeften. Hierdoor ontstaan dus ook nieuwe vraagstukken, er moeten andere keuzes worden gemaakt en andere overwegingen worden genomen. Wij kunnen je ondersteunen en meedenken om jouw webdesign zo responsive mogelijk te maken!

Ook een betaalbare en goede website? Stuur ons een bericht!