Zoek je een grafisch ontwerper in Hengelo?

Al een behoorlijk aantal ondernemers uit Hengelo hebben gekozen voor een grafisch ontwerp van iemagoo. Ons portfolio is vrij divers, we hebben klanten uit de zorg, retail, bouw, uitvaart, financiële dienstverlening en meer. De ondernemers die met ons in gesprek gaan, raken vaak enthousiast van ons enthousiasme, creativiteit en overtuiging.

Wij werken erg graag samen met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in Hengelo. De contacten zijn vaak intensief en de lijnen kort. Hierdoor bouwen we samen aan het succes van jouw bedrijf!

Dus voor “grafisch ontwerp Hengelo” kun je uitstekend bij iemagoo terecht.

grafisch ontwerp Hengelo, iemagoo is dé partij voor visuele communicatie

Hoe ontstaat een grafisch ontwerp?

Aan een grafisch ontwerp gaat meestal een creatief proces vooraf. Dit bestaat uit sparringssessies, strategisch overleg, interviews en schetsen. Als je als ondernemer iets ontworpen wilt hebben, Bijvoorbeeld een ontwerp voor een verpakking, een ontwerp voor een website of grafisch ontwerp voor printproducten, dan kun met ons contact opnemen. Vaak weet je als ondernemer al wel welke richting je op wilt met het ontwerp qua kleuren, vormen en/of lettertypes. Maar wat jij in je hoofd hebt zitten willen wij eerst begrijpen voordat we starten met een ontwerp.

Mensen zijn vaak geneigd om te denken vanuit zichzelf, hun eigen product of eigen bedrijf. Wij gaan in gesprek om te achterhalen hoe we een passende en doelgerichte vertaling kunnen maken naar de klant toe. Klanten willen niet zien wat een bedrijf biedt, ze willen zien welke oplossing er beschikbaar is voor hun specifieke probleem. “De klantvraag”. Onze klanten vinden ons sterk in klantgericht denken en klantgericht communiceren. Daarom zijn wij naast een bureau voor creatieve concepten ook vaak sparringspartner en gesprekspartner op gebied van strategische ontwikkelingen binnen bedrijven.

Grafisch ontwerp Hengelo
Voor verschillende bedrijven in Hengelo hebben we grafische ontwerp opdrachten uitgevoerd. Wil je een referentie opvragen bij een lokale ondernemer? Geen probleem! We brengen je graag in contact met onze klanten. Bel ons even of stuur een bericht.

Grafisch ontwerp Hengelo en omstreken

Ondanks dat deze pagina grafisch ontwerp Hengelo heet, beperken wij ons natuurlijk niet tot Hengelo. We werken in veel meer plaatsen in de regio, maar altijd vanuit onze thuisbasis; Hengelo.
Onze klanten begeven zich door heel het land. We werken veel voor lokale ondernemers maar ook voor bijvoorbeeld Stichting Nederland Monumentenland, zij zijn verantwoordelijk voor de Open Monumentendag, het Nationaal Monumentencongres en de Erfgoedfair.

In welke plaatsen zitten tevreden klanten van iemagoo?
Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Amsterdam, Borne, Almelo, Oldenzaal, Leeuwarden. Maar daar mogen wat ons betreft nog een heleboel plaatsen bijkomen!
Afstand is voor ons geen enkel probleem, Nederland is niet zo heel groot!

Wil je jouw ontwerp wensen met ons bespreken?