Drukwerk voor jouw bedrijf

Als bedrijf wil je dat jouw huisstijl vertaald wordt naar de juiste communicatiemiddelen. Wanneer je kiest om drukwerk te gebruiken moet je een goed beeld te hebben hoe je deze communicatie gaat inzetten.
Er zijn heel veel verschillende soorten drukwerk. Je hebt bijvoorbeeld drukwerk voor kantoor en administratie maar ook voor promotie. Soms komt iets beter tot zijn recht op papier dan op een beeldscherm. Volgens onderzoeken openen consumenten 70 tot 80% van hun post. En ook reclamefolders worden nog goed bekeken.

Vaak wordt drukwerk gebruikt om mensen naar je website te krijgen. Je zet het dan als teaser in waarbij je mensen verleidt producten online te bekijken, aan te melden voor bijvoorbeeld een evenement of gemakkelijk in contact te komen.

Op welke manier je drukwerk ook inzet, het is belangrijk om deze mee te nemen in de communicatiestrategie.
Waar komt jouw (potentiële) klant jouw bedrijf tegen en wat wil je ermee bereiken?

Wij bedenken, ontwerpen en leveren drukwerk in Hengelo, Enschede, Almelo en ver daar buiten.
In Hengelo leveren wij drukwerk persoonlijk af bij jouw bedrijf. Daarbuiten verzenden wij het.

drukwerk huisstijl briefpapier

Verschillende soorten drukwerk

Verschillende vormen drukwerk en toepassingen

Huisstijl
Bij de ontwikkeling van huisstijlen maken wij ook vaak briefpapier, enveloppen en visitekaartjes voor onze klanten. Alhoewel veel bedrijven steeds meer digitaal gaan doen blijft er vraag naar druk en print.
Afhankelijk van je doelgroep kan het verstandig zijn om klantcommunicatie per post te laten verlopen.

Visitekaartjes blijven bijzonder! Er zijn inmiddels verschillende initiatieven die zich richten op digitale visitekaarten, maar vooralsnog lukt het niet om door te breken en blijven de papieren visitekaartjes ongekend populair!

Wil je écht wat bijzonders? Naast een bijzonder ontwerp kun je ook kiezen voor verschillende druktechnieken en afwerkingen. We zoeken altijd samen met jou naar een passende en betaalbare oplossing. Standaard visitekaartjes, 350 grams, dubbelzijdig gedrukt, leveren wij al voor €30,- excl. btw.Maar wil je een bijzondere coating, 3d, reliëf of een speciale vorm, dan maken we graag een voorstel.

Wij leveren drukwerk in Hengelo bij onze klanten op kantoor af. Omdat wij altijd nog een kwaliteitscontrole doen laten we het drukwerk bij ons bezorgen. Na de controle brengen we het even bij je langs.

Promotie
Voor promotionele doeleinden wordt nog steeds erg veel gebruik gemaakt van drukwerk. Kalenders, notitieblokjes, flyers, brochures, stickers, magazine, posters en veel veel veel meer…

Ook hier geldt dat je jouw promotie succesvoller kunt maken met een gecombineerde klantbenadering waarbij drukwerk ingezet wordt. Hoe zou jij bijvoorbeeld een postmailing in kunnen zetten waarin je mensen een kortingscode aanbiedt op de website voor de kaartverkoop van jouw evenement?
Wat gebeurt er, als je iedere inwoner voorziet van drukwerk in Hengelo, met de bekendheid van jouw bedrijf? Huis-aan-huis reclame wordt nog steeds erg veel gebruikt en gelezen.

Naast een doeltreffend ontwerp is ook het soort drukwerk van belang om succesvol te promoten.
Vooral speciale vormen doe het vaak goed bij promotie. Gebruik drukwerk dat past bij de uitstraling van je bedrijf en het product. Als prijsvechter maak je geen gebruik van een mooie zwarte glanzende kaart met zilver gepreegde letters, dat slaat nergens op. Houd het functioneel en passend.

Drukwerk bestellen of een voorstel op maat?