Om te winnen heb je een strategie nodig!

Clubs zijn afhankelijk van vrijwilligers, contributies, subsidies en sponsoren om nét even wat meer te kunnen doen voor hun leden. Maar BWO doet veel meer, sportvereniging BWO is dé sportclub van de Noork. De grote betrokkenheid van iedereen die verbonden is aan de club draagt bij aan een sociale gemeenschap. Op het sportpark is het een samenkomen en ontmoeten van inwoners van Hengelo en omliggende plaatsen wat bijdraagt aan de gezelligheid en gemoedelijke sfeer binnen de club.

Wij zijn trots om BWO te mogen sponsoren en hiermee bij te dragen aan het succes van de voetbalclub. Als kleedkamerdeursponsor zijn wij zichtbaar voor de spelers en begeleiders van de club en bezoekende teams. Dat is echter niet het belangrijkste. Tom, de grafisch ontwerper en webdesigner van iemagoo, heeft twee zoons welke beide voetballen bij BWO. Dus dat blauw-witte bloed stroomt daar aardig door de aderen. De jongens hebben zoveel plezier in het voetballen dat het gaaf is om iets extra’s terug te kunnen doen.

Voetballen is net ondernemen: kansen zien en benutten!

Waar liggen kansen voor jouw bedrijf en hoe kun je hierop inspelen?

Wat doen wij voor ondernemers?

Om te kunnen scoren moet je bij voetbal aan een bepaald aantal voorwaarden voldoen. Al gauw denken we aan bepaalde technieken, kwaliteiten en drang om een doelpunt te maken.
Het klinkt simpel maar het begint gewoon heel basaal; je moet een veld hebben, spelers op het veld en een bal. Een tegenstander hebben helpt ook altijd wel.

Wij krijgen vaak de vraag een middel te ontwikkelen, maar we leggen die vraag meestal eerst even terug. Het is belangrijk om middelen in te zetten voor je bedrijf die ondersteunend zijn aan je marketingplan. Een website maken omdat het erbij hoort? Dat kan, maar misschien liggen er wel kansen om het net even iets anders aan te pakken….

Van strategie tot implementatie!

Samen met jou als ondernemer gaan we in gesprek en op zoek naar de juiste middelen om jouw merk en product te vermarkten. Hierbij onderzoeken we het bedrijf en het product of dienst, de markt en de concurrentie om te bepalen welke middelen het meest effectief zijn.

Wij maken huisstijlen, websites en webshops, ontwerpen voor advertenties, drukwerk, banners en signing, begeleiden en beheren social media kanalen en houden ons bezig met online vindbaarheid en conversie.

Samen zorgen voor groei en succes voor jouw bedrijf!

Ja, dat wil ik voor mijn bedrijf!