Jouw bedrijfsnaam op de gevel

De gevel van je pand is het eerste wat iemand ziet van je winkel of bedrijf. Het is een soort visitekaartje en laat een indruk achter bij je huidige en toekomstige klanten. Er zijn veel manieren om je gevel te bekleden. Wat je buiten uitstraalt moet je binnen waarmaken.

De mogelijkheden van gevelsigning buiten zijn:
-Lichtbakken: Een lichtbak is een bak met één doorzichtige zijde met lampen erin. Vaak is de doorzichtige zijde melkwit. Daardoor wordt het licht van de lampen egaal verdeeld.
-Gevelborden: Borden waar het logo op is gedrukt zodat je die aan de gevel kan maken.
-Gevelletters: Ook zijn er gevelletters. Zo kan je je bedrijfsnaam op je gevel zetten. Het zijn platte letters die je los vast maakt.
-Geveldoeken: Door een geveldoek te gebruiken laat je het drukken op een doek en dat doek wordt dan op de muur gemaakt.
-Doosletters: Dit zijn 3D letters. Ook worden deze doorgaans voorzien van verlichting.

Met deze voorbeelden kun je je bedrijfspand extra uitstraling en herkenning geven. Reclame op je gevel is dan een mooie en efficiënte manier. De plek waar het komt te hangen en de vormgeving zijn erg belangrijk. Ook met buitenreclame kun je alles zelf kiezen; het formaat, het materiaal, de kleuren etc. Wij kunnen u helpen om de juiste keuzes hierbij te maken.

Het kan ook binnen!

Ook kan er binnen signing geplaatst worden. Binnenreclame nodigt uit, zorgt voor uitstraling en informeert. Het is een breed begrip, zo zijn er veel verschillende manieren om binnenreclame te uiten. Je hebt bijvoorbeeld wandsigning, je laat dan je logo binnen op de muur zetten. Ook heb je plafondsigning, je hangt dan bepaalde dingen zoals wegwijzers of acties aan het plafond.

Wil je een bepaald product onder de aandacht brengen? Dan gebruik je vaak schapsigning. Met koofsigning kun je je logo boven je product zetten door het te bevestigen aan de koof. Dan heb je natuurlijk ook nog winkeldisplays, deze zijn vaak van karton met een bepaalde actie erop. Zo breng je dat product goed onder de aandacht.

Buiten- of binnenreclame nodig? Wij maken het!