Ondernemen in Hengelo!

Vanaf juli 2018 zijn wij gevestigd aan de Professor Lorentzstraat in Hengelo. Na een aantal jaar op locaties gezeten te hebben met een aantal andere bedrijven, was het tijd voor een eigen ruimte. We verhuisden naar de Prof. Lorentzstraat 16 in Hengelo. Hier hebben we de komende jaren ruimte genoeg en we kunnen nog groeien.

professor lorentzstraat hengelo

Hengelo leeft!

Hengelo is voor ons een prima stad om als ondernemer gevestigd te zitten. Het ligt centraal in Twente en is makkelijk bereikbaar. Aangezien wij veel met lokale ondernemers samenwerken is de locatie aan de Prof. Lorentzstraat perfect. Gratis parkeren voor de deur (wel blauwe schijf..) en vanaf de snelweg goed te bereiken ondanks de ligging in het centrum. De Professor Lorentzstraat ligt aan op loopafstand van het centrum en station. Rondom het centrum is meestal wel beweging, dat vinden wij erg prettig omdat het ons energie geeft!

Hard werken moet je belonen! Daarom vinden wij het belangrijk om af en toe even de dag af te sluiten met een gezamenlijk drankje. Dat brengt een stuk gezelligheid met zich mee en je hebt het met collega’s op een terras ook over andere dingen dan alleen het werk. Dus de Appel of Paviljoen de Ontmoeting weten al precies wat ze moeten inschenken als wij er aan komen lopen.

Hengelo is opgedeeld in diverse wijken. Eén van de meest levendige wijken is de Afrikaanderbuurt, waar de Professor Lorentzstraat ook binnen valt. Op 3 minuten loopafstand vind je het Prins Bernhardplantsoen. Hier zijn regelmatig muzikale en culturele activiteiten; bijvoorbeeld Kids At The Park, BAM! en StoerVoer. De carnavalsoptocht komt langs Wienk Fopshop, dat is om de hoek bij de Professor Lorentzstraat 16. Voor ons, als creatieve ondernemers, is dit erg prettig. We laten ons graag laten inspireren en zoeken aansluiting bij lokale activiteiten.

Je vindt ons hier: Professor Lorentzstraat 16 in Hengelo

Wil je vrijblijvend in gesprek over de positie van jouw bedrijf in de markt of over visuele uitingen voor jouw bedrijf?
Kom langs voor een kop koffie!