Raambelettering en signing op jouw bedrijfspand

Een mooie zichtlocatie voor je bedrijf? Zorg dan ook dat je maximaal gebruik maakt van deze zichtbaarheid. Een van de mogelijkheden om een boodschap over te brengen, mensen te verleiden om binnen te komen of stopkracht te genereren, is door gebruik te maken van raambelettering. Dit draagt bij aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid. Vaak wordt raambelettering gebruikt om alleen een bedrijfslogo zichtbaar te maken. Erg spannend is dit vaak niet, dit werkt voornamelijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Een raam heeft veel meer mogelijkheden dan alleen vertellen dat je er gevestigd zit. Zo kan raambelettering toegepast worden met afbeeldingen, logo’s en/of tekst. Over het algemeen onthouden mensen dingen beter die ze daadwerkelijk hebben gezien. Het kan ook meer functioneel toegepast worden, bijvoorbeeld tegen inkijk of als zonwering.

Raambelettering is een relatief goedkope manier om de aanwezigheid van je bedrijf te promoten. In veel gevallen hoef je geen vergunning aan te vragen en in een paar uur is de uitstraling van je pand ineens heel professioneel!

raambelettering signing raamstickers

Variatie in raambelettering

Er zijn veel verschillende soorten raambelettering. Je kunt het binnen en buiten toepassen. Je hebt bijvoorbeeld de one way vision, dat houdt in dat je door de perforatie in de sticker door het glas heen kan kijken. Dus dan kan je vanaf de binnenkant wel goed naar buiten heen kijken maar mensen van buiten niet naar binnen, zij zien dan de reclame. Ook heb je stickers voor achter het glas, dit houdt in dat de opdruk zichtbaar is door het raam en de achterzijde van de sticker is altijd wit. Ook kan je kiezen voor volledig bedrukt, transparant of matglas voor je raambelettering. Zo heb je ook raamfolies waar je je raambelettering mee kunt maken, ook wel glasfolies genoemd. Dit is een flinterdunne folie die je op het raam plakt.

In elk pand zit wel een raam wat een potentieel reclamebord kan zijn. Mensen die langs lopen zien een mooi ontworpen raamfolie en de medewerkers kunnen gewoon naar buiten blijven kijken! Je kunt zelf producten aanprijzen via de ramen en nog een pluspunt is dat raambelettering ook geen energie verbruikt. Raambelettering is dus een prima middel om je logo, bedrijfsnaam of boodschap met je (potentiële) klant te communiceren.

Raambelettering nodig? Wij zorgen ervoor!