Autobelettering, stickers op de auto, rijdende reclame!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum in venenatis eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Curabitur auctor interdum odio, eget commodo diam consectetur nec. Duis molestie, leo bibendum ornare auctor, nisl erat rutrum libero, vitae faucibus elit dui eget felis. Donec lorem lacus, iaculis lobortis suscipit eget, pellentesque ut nisl.

Carwrapping, populaire autobelettering

Carwrapping leek een trend te worden bij de luxe en dure personenauto’s. Een dikke bak die compleet ingepakt is met een matte folie. Het heeft wel een erg bijzondere uitstraling. Tegenwoordig zie je ook steeds meer carwrapping bij bedrijfsauto’s. Bij carwrapping pakken we de auto volledig (of deels) in met een vinyl folie. Er moeten soms een aantal onderdelen van de auto gedemonteerd worden om compleet te kunnen wrappen. Waarom zou je kiezen voor carwrapping? Je kunt een auto voorzien van elke kleur die je wenst! Een groot voordeel van carwrapping is dat de oorspronkelijke lak nauwelijks beschadigd. Het zeer flexibele folie wordt met warmte aangebracht en is na 3 weken bestand tegen de wasstraat.

Bij carwrapping wordt vaak gekozen voor een matte folie. Om jouw reclame extra op te laten vallen, kan hier een glanzende folie op aangebracht worden. Car wrapping blijft ongeveer 3 tot 6 jaar zitten, afhankelijk van de kwaliteit van aanbrengen en folie. Wanneer het folie er afgehaald moet worden is dit dient dit zorgvuldig te gebeuren. Hiermee voorkom je lijmresten en eventuele lakbeschadigingen. Carwrapping biedt tal van mogelijkheden aan keus en toepassing, wij inspireren je graag! Houd er wel rekening mee dat carwrapping duurder is dan het bestickeren van een auto. Maar het is de investering waard, het is het mobiele visitekaartje van jouw bedrijf!

Wij verzorgen de autobelettering voor je!