Webdesign Hengelo; iemagoo helpt je verder!

Als bedrijf kun je niet zonder; een prachtige bedrijfswebsite! Maar alleen een prachtige website, daar heb je niet zo veel aan. Het webdesign en webdevelopment zal aan moeten sluiten bij het doel van je site en je bezoekers. Dus een website die mooi is én voor jou werkt…

Het webdesign is het visuele aspect van jouw website, webdevelopment is de techniek daarachter. Een belangrijk ander component is het functionele design, dit zorgt ervoor dat visueel en techniek samen zorgen voor gebruiksgemak. Een passende uitstraling is uiteraard belangrijk voor het creëren van een imago voor je bedrijf en de herkenbaarheid voor je bezoekers. Maar is hij ook functioneel en werkt jouw website voor jouw bedrijf? Is het een digitale visitekaart of een leadgenerator? Kom eens langs bij ons in Hengelo voor een kop koffie, dan nemen we rustig de tijd om te bespreken welke doelstellingen jij wilt behalen en welke uitstraling hierbij past.

Zit jouw bedrijf gevestigd in Enschede, Oldenzaal, Almelo of een andere plaats in of buiten Twente en ben je op zoek naar een fijne en toegankelijke partij voor goed en betaalbaar webdesign en webdevelopment? Uiteraard komen we ook graag op locatie even de koffie testen!

animatie web design Hengelo

Wat is het doel van je website?

Sla je de plank mis als je als winkelier geen webshop hebt? Nee, niet per definitie. Het is belangrijk om voor je eigen bedrijf een commerciële strategie op te zetten met heldere doelstellingen en kanalen die je gaat inzetten voor o.a. acquisitie, service en sales. Dat je met een goede combinatie van webdesign en webdevelopment je producten online kunt gaan verkopen dat weet iedereen, maar waar liggen kansen voor jouw bedrijf als het gaat om bijvoorbeeld aftersales?

Als jouw website onderdeel is van je bedrijfsvoering kun je er veel meer uithalen dan wanneer je de website “er naast” hebt, omdat ieder bedrijf toch een website heeft. Er liggen kansen voor ieder bedrijf dat onderscheidend wil zijn, de klant serieus neemt en meerwaarde wil bieden aan gebruikers.

Wat is het doel van jouw website?

– Direct verkopen van producten aan bedrijven, consumenten of beide.
– Informatie verstrekken over producten of diensten. Denk aan een kennisplatform of producthandleidingen.
– Contactmogelijkheden bieden via verschillende kanalen?
– Online uithangbord/visitekaart zichtbaarheid en vindbaarheid.
– Leads genereren.
– Ondersteunend, denk aan routes, tours en aanvullende informatie verstrekken over producten, locaties, mensen etc. etc.

Wat je doel ook is, zorg dat je hem scherp voor ogen hebt en laat jouw website of webshop bijdragen aan jouw succes.

Voor veel verschillende ondernemers, voornamelijk uit Overijssel, hebben we websites gemaakt.
Een mooi voorbeeld is Woodstock Panelen.  Een ambitieus bedrijf uit Hengelo dat een flinke groei heeft doorgemaakt de afgelopen jaren.
Door een goede combinatie van webdesign en webdevelopment (een custom build website) sluit deze website uitstekend aan bij de zakelijke doelgroep. Er worden vele bestellingen geplaatst door houtverwerkende bedrijven verspreid over Nederland.

Van grafisch ontwerp naar uniek webdesign

Een website bouwen gaat via verschillende processen. Er wordt een aanvraag gedaan door de klant, vervolgens maken we een afspraak en bespreken we wat de wensen zijn, dan wordt er een ontwerp gemaakt, vervolgens koppelen wij dit terug naar de klant voor eventuele aanpassingen of goedkeuring, wanneer de klant tevreden is met het ontwerp en hier mee akkoord gaat kan het ontwerp worden gerealiseerd. De laatste stap is het lanceren van de website.

Eén van onze specialisaties is webdesign. Wat betekent dat wij van iemagoo de webdesigns professioneel, functioneel en helemaal naar uw wens kunnen bouwen. Wij kunnen perfect uit de voeten met het CMS-systeem WordPress en zijn van alle kwaliteiten voorzien.

animatie web design Hengelo

Webdesign: Kies je voor design of functionaliteit?

De eerste blik van de (potentiële) klant op jouw website is het belangrijkst. Hierbij draait het allemaal om webdesign. Ziet je website er aantrekkelijk uit, is alles makkelijk te vinden en kan er makkelijk contact worden gelegd? Dan zullen bezoekers op je site blijven hangen, is dit niet het geval dan zijn ze zo weer weg. Een goed webdesign is dus van belang voor het behouden van (potentiële) klanten. De twee belangrijkste factoren voor een goede website zijn; uitstraling (webdesign) en gebruiksvriendelijkheid (functionaliteit).

Design is niet altijd functioneel…
Functioneel wel altijd design? Dat ook niet! Wanneer er gebruik wordt gemaakt van design én functionaliteit krijg je het optimale resultaat. Want met alleen een mooi webdesign en afbeeldingen kom je er niet. De functionaliteit van een website / een website kan wel een mooie uitstraling en toffe plaatjes hebben maar daarmee is het

Website of webshop?

Veel ondernemers kiezen voor een WordPress website. WordPress is een platform dat wereldwijd enorm veel gebruikt wordt als basis voor een website, zowel voor kleine als wat grotere ondernemingen. Door het grote aantal gebruikers is er veel ondersteuning online te vinden voor het gebruiken en beheren van dit CMS. Daarnaast zijn er heel veel plugins beschikbaar om je website uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld met een Facebook plugin je Facebookberichten automatisch laten weergeven op je website.

Van WordPress website naar WooCommerce webshop!

Naast een aantal standaard plugins heb je ook andere toevoegingen die de functionaliteit van je website uitbreiden. Zo kun je bijvoorbeeld met de software van WooCommerce je WordPress website omtoveren in een webshop!

Met een webshop kun je klanten ook online van dienst zijn. Klanten kunnen dag en nacht bestellingen plaatsen, want met een webshop ben je 24/7 geopend! Wanneer klanten iets in de webshop bestellen vullen zij hun klantengegevens in. Als webshop is het een must om een SSL certificaat te hebben, ter bescherming van de persoonlijke gegevens van de klant. De URL gaat dan van http naar https.

Webdesign voor héél Twente!

Webdesign in Hengelo, en ver daar buiten! iemagoo werkt voornamelijk lokaal en regionaal voor MKB bedrijven. Zo hebben wij voor verschillende bedrijven uit Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Almelo, Delden, Borne het webdesign en webdevelopment mogen verzorgen.

Ook een betaalbare en goede website? Stuur ons een bericht!